Beste patiënt,


Vanaf 6 november 2023 zal ik werkzaam zijn in Ternat.

Enkele praktische gegevens volgen hieronder.


Adres: Nieuwbaan 48, 1742 Ternat

Parkeerplaats: aanwezig

Telefoon: 053 66 02 11


Afspraak maken:

-    Bij voorkeur online via de (voorlopige) website www.doktersderidderdeschryver.be

>   Afspraak maken via internet

>  Agenda Dr. De Ridder

>  Kies hoe u wenst aan te melden

>  Volg de stappen

>  U ontvangt een bevestigingsmail wanneer de registratie is geaccepteerd


-    Telefonisch

Tussen 8u en 8u40 heeft u een arts aan de lijn

Na deze uren heeft u de mogelijkheid om via een automatische telefooncentrale een afspraak te boeken.


Tot binnenkort!


dr Laurence de Fernelmont


Vaccinatiecampagne tegen het COVID-19 virus


Hieronder volgt de aanbeveling van de Vlaamse overheid:


“Iedereen vanaf 6 maanden oud kan zich gratis laten vaccineren tegen COVID-19. Volwassenen die nog helemaal niet gevaccineerd zijn, laten dat best nog doen. Dat is zeker aanbevolen als je kwetsbaarder bent om door COVID-19 ernstig ziek te worden: vanaf 65 jaar, als je een ander gezondheidsprobleem hebt of zwanger bent. Ook wie werkt in de zorg laat zich best vaccineren.”


Er zullen de komende weken drie COVID-19 vaccinatiemomenten georganiseerd worden in de praktijk Begijnenborre te Dilbeek.


- Op donderdag 5 oktober tussen 13u en 16u

- Op dinsdag 10 oktober tussen 9u en 12u

- Op woensdag 18 oktober tussen 10u en 12u


Er wordt tevens één COVID-19 vaccinatiemoment georganiseerd in Praktijk Den Bos te Sint-Katherina-Lombeek (Nieuwbaan 48, 1742 Ternat).


- Op vrijdag 3 november tussen 9u en 12u


U kan zich voor deze vaccinatie inschrijven door een mail te sturen naar eb.errobnenjigebkjitkarp@kjitkarp met vermelding van uw naam en rijksregisternummer en de datum waarop u wenst langs te komen. Een bevestiging en een specifiek uur zal u vervolgens worden toegestuurd.


Er zal gevaccineerd worden met het nieuwste Pfizer vaccin. De vaccins zullen beschikbaar zijn in de praktijk, u hoeft hier zelf niets voor te doen. Het vaccin is gratis en wordt meteen geregistreerd op Vaccinnet.


Opgelet:

- dit zijn GEEN consultaties, er worden enkel COVID vaccins geplaatst en geregistreerd op enkele minuten tijd, er wordt geen tijd voorzien voor andere medische vragen, noch voor attesten of voorschriften.

- Er worden op deze momenten geen griepvaccins of andere vaccins toegediend.


Met vriendelijke groeten,

Dokter Laurence de FernelmontAANKONDIGING dr. Laurence de Fernelmont


Beste patiënt,


Via deze weg wil ik u op de hoogte brengen dat ik vanaf 6 november 2023 mijn activiteiten zal verder zetten in Ternat (Sint-Katharina-Lombeek).

Daar zal ik dokter Patrick De Ridder en zijn dochter dokter Ulrike De Ridder vervoegen in praktijk ‘Den Bos’. Dit betekent dat de praktijk in de Bodegemstraat gesloten zal zijn.

Ik begrijp dat dit nieuws na het vertrek van dokter De Brandt voor heel wat praktische problemen kan zorgen.

U blijft echter zeer welkom in de praktijk in Ternat. Met een team van 3 artsen ben ik ervan overtuigd dat de kwaliteit van zorg er alleen maar op kan verbeteren.

Adres:

Nieuwbaan 48

1742 Ternat

Vanaf eind september zal de nieuwe online agenda (en website) van de praktijk in Ternat actief zijn, zodat u ook ginder een afspraak kan maken (vanaf 6/11).

Verdere praktische zaken zullen weldra vermeld worden op de website www.praktijkbegijnenborre.be.

Bedankt voor uw begrip!


Met vriendelijke groeten,

Dokter Laurence de FernelmontAANKONDIGING  Dr . STEFAN DE BRANDT- PERSOONLIJK


Beste Patiënt,


Via deze weg wil ik U op de hoogte brengen dat ik vanaf 1 juni 2023 mijn activiteiten als huisarts in Dilbeek zal beëindigen.

Het verlies van onze dochter Marlies De Brandt heeft een grote impact gehad op mij en mijn gezin. Ik heb het geluk gekend om met haar gedurende drie jaar als collega te mogen samenwerken hetgeen de mooiste jaren van mijn 33 jarige praktijk zijn geweest.

Ik heb evenwel moeten ervaren dat haar afscheid een ondraaglijke leegte in mijn praktijk heeft nagelaten waardoor het mij  aan energie en motivatie ontbreekt om mij ten volle te kunnen inzetten voor de zorg van mijn patiënten.

De goede band die ik met velen van U doorheen de jaren heb opgebouwd, niet alleen als arts maar ook op persoonlijk vlak, heeft het nemen van mijn beslissing nog veel moeilijker gemaakt. Ik begrijp dat deze aankondiging wellicht heel onverwacht komt en ik verontschuldig mij voor de eventuele problemen die U zal ondervinden bij het zoeken naar een andere huisarts.  Wij zullen de komende weken trachten om een vervangende huisarts te vinden.

Ik wens U tenslotte oprecht te danken voor het jarenlange vertrouwen en hoop te mogen rekenen op Uw begrip voor mijn beslissing.


Met vriendelijke groet,

Dr. Stefan DE BRANDT